Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Τραπεζική κατάθεση

Όνομα δικαιούχου:Loiacono Antonio
Τράπεζα:ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού:872002330000964
IBAN: GR0301408720872002330000964

Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. Για ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής με email. Ως όνομα δικαιούχου θα εμφανιστεί Loiacono Antonio.

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε το info@fashionwoman.gr (στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης). Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρώνεται εντός 3 ημερών αλλιώς ακυρώνεται η παραγγελία.

*Τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελιάς σας. Το κατάστημά μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Άτοκες δόσεις
Για παραγγελίες άνω των 100€ και εφόσον η πιστωτική σας κάρτα έχει τη δυνατότητα,μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με δόσεις. Ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το ποσό πληρωμής και μπορείτε να επιλέξετε από 2 έως 6 δόσεις.

Ασφαλείς Συναλλαγές: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. Αντικαταβολή

Σας αποστέλλουμε το δέμα με courier και εσείς πληρώνετε κατά την παραλαβή του.

4. Πληρωμή μέσω PayPal

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fashion Woman, εύκολα,γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

5. Παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα

Διευθ/ση: Πέλλης 4,  Έδεσσα 58200 Ελλάδα