Για Ελλάδα:

-Όλες οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία Speedex  και Γενική Ταχυδρομική.
-Η βασική χρέωση των μεταφορικών για κάθε αποστολή βάρους είναι 3,00€ για αποστολές βάρους έως 3kg με Speedex και 2kg με Γενική Ταχυδρομική.

Αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη (σύμφωνα με τους καταλόγους των δυσπρόσιτων περιοχών των Speedex , Γενική Ταχυσρομική) και θέλετε να στείλουμε το δέμα στην πόρτα σας, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο κατάστημα  Speedex ή  Γενική Ταχυδρομική χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση.

-H αντικαταβολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
-Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 2-5 ημέρες.

Για Κύπρο

-Οικονομικές Αποστολές Ακτοπλοϊκώς: Μόνο με 9€ για δέμα έως 3 κιλά.Η αποστολή γίνεται μέσω Speedex ακτοπλοϊκώς και η παράδοση πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Για δέματα πάνω από 3 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών.

-Ταχυμεταφορές Αεροπορικώς: – Μέσω Speedex: Για δέμα έως 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 16,99€ και η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Για δέματα πάνω από 2 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών.

-Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής: Για αποστολές η χρέωση ανέρχεται σε 15€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 4,5€/κιλό.

-Μέσω DHL: Το κόστος των μεταφορικών και οι ημέρες παράδοσης υπολογίζονται τη στιγμή της παραγγελίας.

-Η αντικαταβολή μέσω Speedex  κοστίζει 2€ και για Γενική Ταχυδρομική 5€.

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση

-Αγορές μπορούν να γίνουν από όλες τις χώρες που εντάσσονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
-Οι αποστολές γίνονται με την εταιρεία DHL.
-Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται αναλόγως τα τεμάχια και το βάρος τους.
-Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.
-Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό μας.Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
-Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Ιστορικό Πελατών με Άρνηση Παραλαβής

Οι παραγγελίες πελατών μας που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στη γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και επιστράφηκαν στο Fashion Woman με την ένδειξη “Δεν ενδιαφέρθηκε-Άρνηση Παραλαβής”, θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.