Για Ελλάδα:

-Όλες οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία Speedex ή Courier Center.
-Η βασική χρέωση των μεταφορικών για κάθε αποστολή βάρους έως 3kg είναι 3,00€ με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές που είναι 5,00€.

Αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη (σύμφωνα με τους καταλόγους των δυσπρόσιτων περιοχών των Courier Center και Speedex) και θέλετε να στείλουμε το δέμα στην πόρτα σας, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο κατάστημα Courier Center ή Speedex χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση.

-Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής και έχει κόστος 2,00€.
-Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 2-5 ημέρες.

Για Κύπρο

-Οικονομικές Αποστολές Ακτοπλοϊκώς: Μόνο με 9€ για δέμα έως 3 κιλά.Η αποστολή γίνεται μέσω Speedex ακτοπλοϊκώς και η παράδοση πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Για δέματα πάνω από 3 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών.
-Ταχυμεταφορές Αεροπορικώς: – Μέσω Speedex: Για δέμα έως 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 16,99€ και η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Για δέματα πάνω από 2 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών.
-Μέσω DHL: Το κόστος των μεταφορικών και οι ημέρες παράδοσης υπολογίζονται τη στιγμή της παραγγελίας.

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση

-Αγορές μπορούν να γίνουν από όλες τις χώρες που εντάσσονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
-Οι αποστολές γίνονται με την εταιρεία DHL.
-Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται αναλόγως τα τεμάχια και το βάρος τους.
-Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.
-Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό μας.Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
-Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Ιστορικό Πελατών με Άρνηση Παραλαβής

Οι παραγγελίες πελατών μας που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στη γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και επιστράφηκαν στο Fashion Woman με την ένδειξη “Δεν ενδιαφέρθηκε-Άρνηση Παραλαβής”, θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.