Μπορείτε να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης σας και τα υπόλοιπα στοιχεία αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μεταβείτε στην επιλογή ” Ρυθμίσεις Λογαριασμού”.

Για να δείτε την παραγγελία που έχετε υποβάλλει απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στην 1η επιλογή “Ιστορικό Παραγγελιών”. Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει στο κατάστημα μας.

Διαλέξτε το επιθυμητό προϊόν, επιλέξτε το μέγεθος που επιθυμείτε (εάν υπάρχει η επιλογή) και πατήστε το κουμπί Αγορά. Το προϊόν πλέον έχει προστεθεί στο καλάθι αγορών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να μεταβείτε εκεί για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την αγορά σας.

Ναι φυσικά και μπορείτε να την παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα. Υποβάλλετε την παραγγελία σας με την επιλογή Παραλαβή Από το Κατάστημα και αναμέντεται ενημέρωση μέσω mail ότι το προιόν σας είναι έτοιμο για παραλαβή. Αν δεν περάσετε από το κατάστημα στις επόμενες 5 μέρες η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία Fashionwoman συνεργάζεται με την ACS η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Αν μας καλέσετε μέχρι τις 14:00 τηλεφωνικώς στο 23810-27507 επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ίδια μέρα την παραγγελία σας.
Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικώς λόγω του ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας επεξεργάζεται σε 1-2 μέρες.
Από την μέρα της αποστολής της παραγγελίας σας, υπολογίστε να παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή σας αλλά και τον φόρτο εργασίας της μεταφορικής εταιρίας.